Financial lease voor starters

Ben je het werken onder een baas meer dan beu? Of kom je na jarenlange dienst op straat te staan? Heb je altijd al gedroomd van een eigen zaak? Wat de aanleiding ook is, feit is dat steeds meer mensen de stap wagen naar zelfstandig ondernemerschap. Daarbij hoort een heleboel vrijheid, maar ook een heleboel onzekerheid. Kan je onder een baas nog wel eens een prive telefoontje plegen of een uurtje internetten, als zelfstandig ondernemer voel je ieder niet-effectief gebruikt uur in je portemonnee. 

Besluit je om een financial lease af te sluiten, dan heb je misschien de neiging om met de eerste de beste in zee te gaan, in plaats van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Toch is dit, zeker voor een startende ondernemer, niet verstandig. Aan een leasecontract zit je al snel een tijdje vast en het leasecontract tussentijds beëindigen is vaak een dure grap. Ook blijkt al snel dat je als startende ondernemer lang niet overal in aanmerking komt voor een operational of financial lease.

Financial lease voor starters

Ook als startende ondernemer is het mogelijk om een financial lease af te sluiten, maar je zal soms wel even goed moeten zoeken naar een leasemaatschappij die deze mogelijkheid biedt. Wel komen hierbij soms extra voorwaarden kijken, zoals een extra aanbetaling ter zekerheidsstelling. Ook de leasemaatschappij is immers gewoon een bedrijf, en geen liefdadigheidsinstelling. Dit gezegd hebbende, weet je ook meteen waarom je, óók met een financial lease voor starters, goed moet opletten voor bijkomende voorwaarden en/of kosten. Dit kost misschien wat extra tijd en moeite, maar met een gunstig leasecontract kan je op termijn juist kosten besparen.


Jouw leaseprijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Je ontvangt geheel vrijblijvend en in overleg een voorstel van lease-spotter.nl, zij gaan op zoek naar de voordeligste lease.

OFFERTE AANVRAGEN >