Verschillende aanbieders vergelijken

Kies je voor lease, dan kies je voor voordeel. Door het afsluiten van een leasecontract profiteer je immers van het feit dat je een dat je een gloednieuwe wagen rijdt, zonder dat je daarvoor eerst diep in de buidel hoeft te tasten. Bij financial lease is het voordeel nog groter, want aan het einde van het leasecontract blijf je niet met lege handen achter: na het betalen van de slottermijn word je zowel economisch als juridisch eigenaar van de leasewagen. Reden te meer dus om zo snel mogelijk achter een leuke (financial) lease aan te gaan… Maar bij welke maatschappij doe je dat het best?

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Lease-spotter.nl

Lease-spotter.nl gaat op zoek naar de voordeligste lease. Heb je een auto gezien? Vul dan dit formulier in en je ontvangt geheel vrijblijvend en in overleg een voorstel van lease-spotter.nl.

Bezint eer ge begint: waarom vergelijken tussen verschillende ‘financial lease’ aanbieders verstandig is

Juist omdat je aan een financial lease lange tijd vastzit, is het niet verstandig om met de eerste de beste aanbieder in zee te gaan. Door onderling te vergelijken, ontdek je al snel dat er verschillen zijn tussen diverse aanbieders en aanbiedingen. Welke lease dan het beste bij jou past, is afhankelijk van diverse factoren. Ga je voor de scherpste prijs, of wil je liever een contract waarbij je ook op andere punten maximale zekerheid verkrijgt? Wil je aan het einde van de looptijd wel of geen slottermijn betalen? Ben je op zoek naar een speciale financial lease voor je bedrijf, of lease je als particulier?

De financial-lease-aanbieders-vergelijken-checklist

Hoe graag je ook met een nieuwe bolide de wegen onveilig wilt gaan maken, neem altijd de tijd om verschillende aanbieders en offertes met elkaar te vergelijken. Hou hierbij rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Welke wagens en modellen worden er aangeboden?
  • Wil je een nieuwe of een tweedehands leasewagen?
  • Mag je bij de leasemaatschappij vervroegd aflossen?
  • Wil je wel of geen slottermijn overhouden?
  • Welke kosten zijn bij het contract inbegrepen, en welke niet?
  • Is het genoemde maandbedrag in- of exclusief BTW?

en, indien van toepassing:

  • Kan je ook als zelfstandig ondernemer bij deze leasemaatschappij terecht?

Een vrijblijvende offerte opvragen?

Ook weten wat jouw leasetarief wordt?

Lease-spotter.nl

Lease-spotter.nl is aangesloten bij een 8 tal aanbieders/banken en gaan op zoek naar de meest voordelige lease! Ontvang geheel vrijblijvend en binnen 24 uur antwoord (meestal al binnen een paar uur). Vraag hier jouw lease prijs op >

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.