Financial lease SUV

Door je goed te (laten) informeren over wat een financial lease precies inhoudt, kom je te weten of dit concept bij je past. Voor een belangrijk gedeelte wordt dit ook bepaald door je budget: wie een bescheiden beurs heeft, kan kiezen voor het leasen van een kleinere auto of een financial lease van een tweedehands model. Wil je leasen voor zo min mogelijk geld, let dan goed op voordat je het leasecontract afsluit: door je ogen open te houden, voorkom je dat je te maken krijgt met bijkomende kosten. Is budget niet zo’n probleem? Dan kan je op je gemak de leaseauto uitzoeken die bij je past, bijvoorbeeld een financial lease SUV.

De term SUV komt uit Amerika en staat voor Sports Utility Vehicle. Vaak is het erg moeilijk om het verschil te zien tussen een 4×4 en een SUV, de termen worden dan ook vaak door elkaar gebruikt. Veel mensen vinden het erg prettig een 4×4 of een SUV te rijden: de mannen zien de grote auto als een symbool van status en macht, de vrouwen houden vooral van de hogere zit en de veiligheid die de SUV biedt. Waar de oudere terreinwagens nog weinig kreukelzones hadden en relatief snel omkiepten, hebben de nieuwe modellen hier geen last van. De moderne SUV scoort hoog op veiligheid voor de gebruiker, een mooi argument voor een financial lease SUV.

Een financial lease voor een SUV afsluiten?

Een financial lease voor een SUV afsluiten is gemakkelijk: tegenwoordig zijn er veel verschillende merken en modellen SUV’s te vinden. Hou er echter wel rekening mee dat een grotere en zwaardere auto ook een hoger brandstofverbruik heeft. Ook betaal je over een SUV meer wegenbelasting, aangezien de berekende wegenbelasting afhankelijk is van het gewicht van de wagen. Ook loont het om eerst verschillende lease maatschappijen met elkaar te vergelijken.


Jouw leaseprijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Je ontvangt geheel vrijblijvend en in overleg een voorstel van lease-spotter.nl, zij gaan op zoek naar de voordeligste lease.

OFFERTE AANVRAGEN >